U17: GYŐZELEMMEL ZÁRTA AZ ŐSZT CSAPATUNK!

 2023.11.30

Ezzel a sikerrel bebiztosították második helyüket az őszi szezon végén.

Kiválóan zárta az őszt U17-es csapatunk. Szalma Gergely együttese ezúttal az OMTK-ULE 1913 együtteséhez látogatott, és az első játékrész elején megszerzett két korai gól elegendőnek bizonyúlt a győzelmükhöz, mivel a hazai szépítő találatra egészen a mérkőzés 80. percéig kellett várni és ezt követően több gól már nem is esett a találkozón. Fiataljaink így jó előjelekkel várhatják a folytatást, mivel a felsőházi rájátszás őszi zárófordulóját követően a bajnokság 2. helyén áll a csapat.

Liga: MLSZ regionális U17 alap Délkeleti csoport felsőház 3. forduló

Helyszín: OMTK-ULE 1913 Sporttelep

Mérkőzés dátum/idő: 2023. november 29. (szerda) 16:00

OMTK-ULE 1913🆚Kéménygyártó-Mórahalom VSE 1 : 2 (0 : 2)

Mórahalom VSE: Verhás Gy. (⬇️ 66'), Monostorti M., Vincze P., Vörös B. (⬇️ 66'), Makai Cs., Szécsi A. (⬇️ 91'), Rideg M., Kőmüves K., Farkas Á., Tischner Z., Mádi Zs. (⬇️ 51')

Cserék: Sándor Cs. (⬆️ 66'), Koncz M. (⬆️ 66'), Farkas R. (⬆️ 91'), Pópity V.(⬆️ 51')

Edző: Szalma Gergely

Gólszerző: Tisner Z. (⚽ 12'), Rideg M. (⚽ 16') 

Szalma Gergely értékelése: Az idei évet egy esti orosházi mérkőzéssel zártuk. Pozitív első félidő után egy felemásra sikeredett második félidővel izgalmassá tettük a találkozót. Remek letámadással és egyéni villanásokkal az első félidőben lezárhattuk volna a mérkőzést de sajnos ez nem történt meg. A második játékrész elején is jól kezdtünk de a végén így is izgulnunk kellett. Kicsit meglepődtem és pozitívan csalódtam ellenfelünkben mert akartak labdátkihozni ami a bajnokságban nem jellemző senkire sajnos. A játkvezetést is dicsérnem kell mert idegenben nem kaptunk még ilyen korrekt hármast mint most Orosházán. Van egy kis hiányérzetem de a második helyen telelni a felsőházban nem olyan rossz. Gartulálok csapatnomnak az idén lerakott teljesítményhez és munkához. Köszönöm a vezetők és szülők támogatását. Januárban jön a folytatás.

Az U17-es labdarúgó csapatunk elképesztően eredményes őszi szezont zárt a bajnokságban. Az elkötelezettség, kitartás és csapategység, amit minden egyes játékos és az edző mutatott, alapja volt a sikereknek. Büszkék vagyunk az elért eredményekre és hálásak mindenki számára, aki hozzájárult ehhez az fantasztikus őszi szezonhoz. Köszönjük az egész csapatnak az elképesztő munkát, amit végigvittek a kemény mérkőzéseken és edzéseken. Óriási köszönet minden játékosnak a teljesítményükért és az, hogy a pályán mindent megtettek a sikerért. 

- Piti Gergő Elek sportigazgató értékelte az U17-es csapat őszi szezonját.

Hajrá Mórahalom! Hajrá MVSE!