Adó 1% felajánlás

A Mórahalom Városi Sportegyesület adószáma: 19983783-1-06

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Kedves Szülő és Adózó Társunk!

Kérnénk Önt, hogy személyi jövedelem befizetett adójának 1 % -ával segítse elkötelezett munkánkat, mellyel a sport jellem- és közösségformáló erejével a fiatalok egészséges életre nevelését, egyben a Duna-Tisza közi Homokhátság térségének, valamint a Mórahalom labdarúgásnak felemelkedését szeretnénk szolgálni.

A mai szponzorszegény világban minden támogatás nagy segítséget jelenthet számunkra.

Jelenleg több mint 150 fiatal részvételével különböző utánpótlás korosztályokban (U7-U19) folytatjuk a tervszerű munkánk, képzet szakedzői, valamint UEFA licenc végzettséggel rendelkező szakemberek és segítőkész társadalmi munkában tevékenykedők közreműködésével.

A jövőben mind az előttünk álló feladatok, mind pedig az azokkal járó terhek növekednek.

Ezért jelentene nagy segítséget az Ön és barátainak, ismerőseinek támogatása.

Segítőkészségét előre is köszöni a Mórahalom VSE.

Támogatásaikat a következő címre kérjük:
Mórahalom Városi Sportegyesület
6782 Mórahalom, Szentháromság tér 1.
Adószám: 199836783-1-06

Személyes ügyfélkapu bejelentkezés után rendelkezhet az SZJA 1%-áról

  1. Lépjen be az e-SZJA felületére: https://eszja.nav.gov.hu
  2. Az éves bevallástervezete mellett jobb oldalon találja az 1+1% nyilatkozatot. Kattintson az 1+1%-OS NYILATKOZATOM BEADÁSA vagy FOLYTATÁSA gombra.
  3. Az Azonosítás menüpont kitöltése nem kötelező. Ha kitölti, akkor a kedvezményezett civil szervezet fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.
  4. A Rendelkező nyilatkozat résznél tud rendelkezni személyi jövedelem adója 1%-áról. Az üres mezőbe a kedvezményezett civil szervezet, illetve a sportegyesületünk adószámát írja be: 199836783-1-06
  5. Helyes kitöltés esetén a rendszer automatikusan kitölti a kedvezményezett nevét.
  6. A +1%-ot technikai számmal rendelkező kedvezményezett részére ajánlhatjuk fel, a listából kiválasztva.
  7. Az ELLENŐRZÉS gombra kattintva nézze át, hogy helyesek-e az adatok.
  8. Ha mindent rendben találd kattintson a MENTÉS gombra.
  9. Végül kattintson a TOVÁBB A BEADÁSHOZ és BEADÁS gombokra.

Köszönjük, hogy felajánlja az adójának 1%-át!

A rendelkező nyilatkozatot letöltheti oldalunkról az oldal tetején található gombra kattintva. Kinyomtatva és kitöltve csatolhatja SZJA bevallásához. A nyomtatványt kinyomtatni akkor szükséges, ha papír alapon nyújtja be éves adóbevallását vagy munkáltatója készíti el. Ha a munkáltatója készíti bevallását, akkor a kitöltött nyilatkozatot adja át munkaügyes munkatársának, aki a bevallásokat is készíti.

Papír alapú rendelkezés esetén fontos, hogy helyezze borítékba a nyilatkozatot és írja alá keresztben a borítékot ellátva az adóazonosító jelével is.

Elektronikus benyújtás során a rendelkező nyilatkozatát is benyújthatja elektronikusan. Az e-SZJA rendszerében elektronikusan tudja kitölteni a személyes ügyfélkapujára történő bejelentkezés után.