U14: VERESÉGGEL ZÁRTÁK AZ ŐSZT

 2023.12.02

Nem sikerült a pontszerzés hazai pályán.


Ezúttal sem sikerült pontot szereznie regionális bajnokság alsóházában szereplő U14-es csapatunknak. Migh Tamás együttese a Szentesi Kinizsi SZITE együttesét fogadta a hétvégén. A sok helyzetet hozó, izgalmas mérkőzésen egy góllal maradt alul csapatunk. 14 éveseink így pont nélkül zárták az őszt, és a 5 csapatos alsóházi bajnokság 5. helyéről várják a tavaszi folytatást.

Liga: MLSZ Regionális Alap U14 "Alsóház" 2. forduló

Helyszín: Móradombi Sportközpont

Mérkőzés dátum/idő: 2023. december 02. (szombat) 10.

Kéménygyártó-Mórahalom VSE🆚Szentesi Kinizsi SZITE 3 : 4 (1 : 2)

Mórahalom VSE: Baranyás B. (⬇️ 52'), Tóth-Vass B. (⬇️ 52'), Péter B. (⬇️ 73'), Gercsó Á., Budai Zs., Szécsi J., Péter Á. (⬇️ 73'), Hajagos H., Szolyák P., Molnár B. (⬇️ 52'), Pázmándy R.

Cserék: Kulcsár Á. (⬆️ 52'), Gáspár Zs. (⬆️ 73'), Hajdú L. (⬆️ 52'), Szaniszló D., Orbán G. (⬆️ 52'), Bojcán B. (⬆️ 73')

Edző: Mígh Tamás

Gólszerző: Hajagos H. (⚽ 11', ⚽ 63', ⚽ 69')

Mígh Tamás értékelése: A srácok ma remekül szerepeltek, végig uraltuk a mérkőzést, sajnos a fizikát nem tudjuk meghazudtolni, a kapott gólok is ebből fakadóan születtek, ezen túlmenően szép produkciót tettek le az asztalra. Gratulálok a fiataloknak a féléves munkájukhoz!

Ez úton szeretném kifejezni a hálámat és elismerésemet az U14-es csapat játékosaink az őszi szezonban végzett munkátjukért. Büszke vagyok minden egyes játékosra a csapatban, akik keményen dolgoztak és fejlődtek. Az egység és kitartás, amit megmutattatok, inspiráló. Köszönöm a csapatmunkát és az elkötelezettséget az edzéseken. A követekző évben innen folytassuk erőfeszítéseinket és készüljünk együtt a tavaszi szezonra!

- Piti Gergő Elek sportigazgató értékelte az U14-es csapat őszi szezonját.

Hajrá Mórahalom! Hajrá MVSE!