U13: CSAPATUNK HÁROM GYŐZELEMMEL ZÁRTA A "LEOPÁRD" CSOPORTOT

 2024.05.21

Magabiztosan zárták a szezont.

A Mórahalom VSE U13-as csapata megmutatta, hogy miért tartozik a régió legígéretesebb fiatal csapatai közé, miután három győzelemmel zárta a Csongrád-Csanád megyei U13-as "Leopárd" csoport szezonját. A Móradombi Sportközpontban rendezett záró forduló valódi futballfesztivált hozott, ahol Bokányi Richárd edző vezetésével a csapat minden egyes mérkőzésen dominált.

Helyszín: Móradombi Sportközpont


Az első mérkőzés a Móravárosi Kinizsi HSE ellen zajlott, ahol a Mórahalom VSE csapatának sikerült 3-0-ra győznie

Liga: Csongrád-Csanád Vármegyei U13 "Leopárd" 12. forduló

Mérkőzés dátum/időpont: 2024. május 18. (szombat) 09:00

Kéménygyártó-Mórahalom VSE🆚Móravárosi Kinizsi HSE 3 : 0 (0 : 0)


A nap második mérkőzésén a Mórahalom a SZEOL SC-t fogadta, és egy 11-0-s győzelmet aratott, ami a nap legnagyobb gólkülönbségű meccse volt. A Mórahalom támadói kihasználták az ellenfél védelmi gyengeségeit, és a mérkőzés során több kiváló egyéni és csapatteljesítmény is fénypontot jelentett.

Liga: Csongrád-Csanád Vármegyei U13 "Leopárd" 12. forduló

Mérkőzés dátum/időpont: 2024. május 18. (szombat) 09:35

Kéménygártó-Mórahalom VSE🆚SZEOL SC 11 : 0 (0 : 0)


Az utolsó mérkőzésen az ESK Kiskundorozsma próbálta megállítani a Mórahalom menetelését. A mérkőzés szoros volt, és 2-1-es eredménnyel zárult a Mórahalom javára.

Liga: Csongrád-Csanád Vármegyei U13 "Leopárd" 12. forduló

Mérkőzés dátum/időpont: 2024. május 18. (szombat) 10:10

Kéménygyártó-Mórahalom VSE🆚ESK Kiskundorozsma 2 : 1 (0 : 0)


A Mórahalom VSE csapata az egész nap folyamán kiemelkedő akaraterőt és összetartást mutatott. Mindegyik mérkőzésen, a különböző stílusú és képességű csapatok ellen, a Mórahalom fiataljai az elszántságot és a fegyelmezett játékot hozták a pályára, ami lehetővé tette számukra, hogy minden kihívás ellenére is győzedelmeskedjenek. Bokányi Richárd edzőnek külön köszönet jár, hiszen irányítása alatt a csapat nem csak technikailag fejlődött, hanem mentálisan is erősödött, amit a szoros mérkőzések során mutatott nyugodt és céltudatos játék is bizonyít. Ez a nap nem csak a győzelmekről szólt, hanem a sport iránti szenvedélyről, a csapatszellemről, és a fiatal játékosok fejlődéséről is. A Mórahalom VSE csapatának minden egyes tagja megmutatta, hogy a kemény munka és az elkötelezettség milyen fantasztikus eredményeket hozhat a pályán. Gratulálunk minden játékosnak, a csapat vezetőinek és a szülői közösségnek is, akik támogatásukkal hozzájárultak a csapat sikereihez

Bokányi Richárd érétkelése: Hazai környezetben szép idő jó játék, 3/3! Köszönöm a kilátogató szülőknek a biztatást!

A csapat tagjai: Tóth-Vass B., Gercsó D., Budai Zs., Hajdú L., Szécsi J., Péter Á., Szabó D., Tóth S., Molnár B., Gáspár Zs., Balogh B., Péter B., Berta B.

Piti Gergő Elek sportigazgató értékelése: Mint sportigazgató, a U13-as bajnoki szezont kiemelten fontosnak tartom a fiatal játékosok fejlődése és a sportegyesületünk hosszú távú stratégiájának szempontjából. Összességében a szezon kiválóan sikerült. A látható fejlődés és a megnyert mérkőzések mellett a legfontosabb, hogy játékosaink értékes tapasztalatokat szereztek, amelyekre a jövőbeni sportkarrierjük során kamatoztathatnak. A csapat minden tagjának és Bokányi Richárd edzőnek gratulálok a szezon során tanúsított elkötelezettséghez és kiváló munkához. Továbbra is azon leszünk, hogy fejlesszük programjainkat és támogassuk fiatal tehetségeinket a sportban elért még nagyobb sikerek felé.

Hajrá Mórahalom! Hajrá MVSE!