NEM SIKERÜLT ITTHON TARTANI A HÁROM PONTOT

 2024.04.21

Vereség a listavezető ellen.

A Mórahalmi Férfi Felnőtt csapat, melynek vezetője Papp Endre, izgalmas és eseménydús mérkőzésen fogadta otthonában a Csongrád-Csanád Vármegyei I. osztály Felsőházának 4. fordulójában a listavezető Szegedi VSE-G-Falc Kft. együttesét. A mérkőzésen a vendégcsapat diadalmaskodott 3 : 1 arányban. A mérkőzés különlegessége az volt, hogy a Szegedi VSE-G-Falc Kft. a tabella élén áll, ami komoly kihívást jelentett a Mórahalmi csapat számára. Papp Endre irányítása alatt a hazai csapat mindent megtett a győzelemért, ám a vendég együttes remek teljesítményt nyújtott, és végül sikerült megszereznie a győzelmet. A találkozó során mindkét csapat bemutatott néhány figyelemre méltó játékot és stratégiát. Bár a Mórahalmi csapat küzdött és igyekezett a pályán, végül a Szegedi VSE-G-Falc Kft. jobbnak bizonyult ezen a napon. Mindkét csapatnak gratulálunk a kemény küzdelemhez, és várjuk a folytatást a következő fordulókban.

Liga: Csongrád-Csanád Vármegyei I. osztály Felsőház 4. forduló

Helyszín: Móradombi Sportközpont

Mérkőzés dátum/idő: 2024. április 20. (szombat) 17:00

Kéménygyártó-Mórahalom VSE🆚Szegedi VSE-G-Falc Kft. 1 : 3 (0 : 2)

Kezdőcsapat: Weszelovszky G., Vajda M., Róka B., Hatvani, Rádóczi D., Ábrahám B., Holcsik B. (⬇️ 68'), Pető B. (⬇️ 67'), Nagy M., Heidrich B. (⬇️ 58'), Bokányi R. (⬇️ 72'), Szalma G. (⬇️ 68')

Cserék: Mison B., Tajhty L. (⬆️ 67'), Hatvani I. (⬆️ 72'), Csehó M. (⬆️ 68'), Hovanyecz A., Pióker T. (⬆️ 68'), Dobronoky V. (⬆️ 58')

Vezetőedző: Papp Endre

Gólszerző: Holcsik B. (⚽ 66')

Papp Endre értékelése: Számtalan gondolat jár a fejemben! Egyrészt ma a jobb csapat nyert és ilyenkor gratulálni kell! Pontosabbak voltak, a kapu előtt megvolt bennük a gyilkos ösztön és szinte minden hibánkat kihasznàltak. Ezek mellet nagyon bízok a fiatal csapatomba! A jelen legjobbjai voltak ma pályán a jövő csapatával, akik màr idén is többször bizonyitották, ha elhiszik, ha bíznak magukba, jobban koncentráltak és sokkal tökösebbek akkor eltudják ezeket a évekkel járó hátrányokat tüntetni! Ma sajnos nem sikerült, de azon dolgozunk minden héten, hogy ezt megtudjuk mutattni és biztos vagyok benne, hogy meg is fogjàk, mert nagy potenciál van a brigádban, de ezt első körben nekik kell elhinni, utánna a pályán bizonyítani, minden más csak felesleges beszéd!


A következő bajnoki fordulóban a Tiszasziget SE csapata lesz az ellenfél. A mérkőzést 2024. április 27. (szombat) napján 17:00 órától, a Tiszasziget Községi Szabadidő Parkban játszák.

Hajrá Mórahalom! Hajrá MVSE!