MEGVAN A SOROZATBAN NEGYEDIK GYŐZELEM!

 2023.10.01

Szoros mérkőzésen nyert felnőtt csapatunk.


Szombati bajnoki mérkőzésen a Hódmezővásárhely csapatát fogadta együttesünk. Papp Endre csapata már első félidő legelején megszerezte a vezetést jelentő találatott Bokányi Richárd révén. A játékrész háralévő részében is magabiztosan uralták, és irányították a találkozót. A félidő során remek támadásokat vezetek és számos helyzetet, gólszerzési lehetőséget dolgoztak ki. Az egyik ilyen támadás során, egy bal oldali beadást követően érkezett Csizmadia László, és megszerezte a második gólt is a mórahalmi csapat számára. A félidő végén a vendégeknek is sikerült betalálniuk egy megitélt büntetőt követően. A második félidőben a játék képe nem változott, továbbra is a Mórahalom irányította a mérkőzést, azonban kiegyenlítettebb lett az összecsapás. A játékrész közepén Rádóczi Dávid egyéni akció góljának köszönhetően csapatunk két gólos előnyre tett szert, de a vendégek a találkozó hajrájában egy átlövést követően még szépíteni tudtak. A mérkőzés hátralévő részében viszont már több gól nem esett, így maradt 3 : 2-es végeredmény. Az MVSE 7 forduló után (4 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség) jelenleg 13 ponttal az 5. helyen áll a tabellán.

Liga: Csongrád-Csanád Vármegyei I. osztály 7. fortduló

Helyszín: Móradombi Sportközpont 

Mérkőzés dátum/idő: 2023 szeptember 30. (szombat) 16:00 

Kéménygyártó-Mórahalom VSE - Hódmezővásárhelyi FC 3 - 2 (2 - 1)

Kezdőcsapat: Weszelovszky G., Vajda M., Rádóczi D., Csizmadia L. (⬇️ 91'), Holcsik B. (⬇️ 70'), Pető B., Nagy M., Ábrahám B., Bokányi R. (⬇️ 62'), Róka B., Szalma G. (⬇️ 76')

Cserék: Mison B., Trója G. (⬆️ 62'), Görbe B., Tóth M.(⬆️ 70'), Csehó M.(⬆️ 76'), Rádóczi D.(⬆️ 91'), Baucic T.

Vezetőedző: Papp Endre

Gólszerző: Bokányi R. (⚽ 1'), Czizmadia L. (⚽ 14'), Rádóczi D. (⚽ 61')

Papp Endre értékelése: Kiváló játékvezetés mellet találkozott a mezőny talán két legfiatalabb csapata! Iramos jó mérkőzést játszottunk, ahol kíválóan kezdtünk és 3-4:0-ra kellett volna a helyzetek alapján vezetni! Utánna mezőnyben jobban dominált az ellenfél, de sikerült végig kontrolàlni a mérkőzést, igazi helyzetig megint csak mi jutottunk. Helyzetek alapján megérdemeltünk nyertünk egy nehéz mérkőzést, sok sikert kivánok a szimpatkius vasahelyeiknek! Hajrá MVSE!

A következő bajnoki fordulóban a Makó FC csapata lesz az ellenfél. A mérkőzést 2023. október 07. (szombat) napján 15:00 órától, a Makó Városi Sportcentrumban játszák.

Hajrá Mórahalom! Hajrá MVSE!