KÖSZÖNET NYILVÁNÍTÁS

 2024.07.05

Köszönjük a AIRMAX Cargo Budapest Zrt.-nek és Turu Gábor úrnak a 2023/2024-es évadra nyújtott TAO támogatást, mely sporteszközök beszerzésére, személyi jellegű és személyszállítási költségek fedezésére szolgált.

Kedves Szurkolóink és Támogatóink!

A Mórahalom VSE nevében szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket a Airmax Cargo Budapest Zrt.-nek és különösen Turu Gábor úrnak, a cég vezérigazgatójának a 2023/2024-es évadban nyújtott TAO támogatásért.

Ez a nagylelkű támogatás jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy klubunk tovább fejlődhessen, és még magasabb színvonalú sportolási lehetőségeket biztosíthassunk tagjaink és közösségünk számára. Az ilyen jellegű segítség elengedhetetlen ahhoz, hogy sportolóink megfelelő körülmények között edzhessenek és versenyezhessenek, valamint hogy új tehetségeket fedezhessünk fel és támogathassunk pályafutásuk kezdetén.

A támogatásnak köszönhetően lehetőségünk nyílt új felszerelések beszerzésére, személyi jellegű költségek fedezésére, valamint a személyszállítási költségek biztosítására. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sportolóink teljesítménye javuljon és hogy még több gyerek és fiatal kapjon lehetőséget a sportolásra.

Különösen hálásak vagyunk azért, hogy a támogatás révén fedezni tudjuk a személyi jellegű költségeket, melyek elengedhetetlenek a magas színvonalú edzések megtartásához, valamint a személyszállítási költségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy sportolóink biztonságosan és kényelmesen jussanak el a versenyekre és edzésekre.

Hálásak vagyunk a bizalomért és az elkötelezettségért, amelyet az AIRMAX Cargo Budapest Zrt. és Turu Gábor úr tanúsított egyesületünk iránt. Reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk hasonló támogatásra, és közösen érhetünk el további sikereket.