ALAPOSAN MEGÚJULÓ KERETTEL VÁG NEKI AZ ÚJ SZEZONNAK A MÓRAHALOM

 2024.07.03

Nyolc játékos távozott, nyolc új érkezett – jelentős átalakulásokkal készül a Mórahalom a következő szezonra.


A Mórahalom labdarúgócsapata jelentős változásokon megy keresztül a következő szezon előtt. Nyolc játékosunk távozik, míg ugyanennyi új labdarúgó csatlakozik a csapathoz, hogy erősítsék a keretet. Ezek az átalakulások fontosak ahhoz, hogy a csapat versenyképes maradjon, és új energiával, valamint friss taktikákkal vágjon neki az elkövetkező kihívásoknak. Az új játékosok érkezése lehetőséget ad arra, hogy megújítsuk a csapat dinamikáját és javítsunk a teljesítményünkön a pályán.

Távozók

Dobronoky Viktor a továbbiakban az NB III.-ba frissen feljutott SZVSE csapatában folytatja pályafutását. A klub három másik játékosa, Pető Bence, Nagy Márton Andor és Görbe Barnabás, a következő szezonban a Tiszasziget csapatát erősíti majd. Czékus Zsombor a Bordányhoz szerződött, míg Csehó Martin a Deszkhez csatlakozik. Ketten, Fodor Zsombor és Hatvani István, úgy határoztak, hogy befejezik labdarúgó karrierjüket.

Érkezők

Az érkező oldalon nyolc új játékos neve szerepel. Bordányból érkezik Pióker Tamás, Mezei Edvin és Visnyei Dávid. Három fiatal tehetség is csatlakozik a csapathoz: Kelemen Álmos és Heipl Benjmin a SZEOL SC-től, míg Szekeres Ádám a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlásából. A 23 éves Perpauer Viktor a Bácsalmástól tér vissza a Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgásba, míg a 22 éves Fehér Bence a Békés vármegyei I. osztályú Orosházától igazolt a Mórahalomhoz.

Felkészülés

A Mórahalom csapata július 9-én kezdi meg a közös felkészülést az új szezonra. A heti négy tréning mellett több felkészülési mérkőzés is szerepel a programban, hogy az új játékosok beilleszkedjenek és a csapat összecsiszolódjon.

Felkészülési Mérkőzések:

  • Július 13., 17:00: Mórahalom VSE 🆚 Deszk SC
  • Július 20., 18:00: Mórahalom VSE 🆚 DBFUTBALL Bordány SK
  • Július 24., 18:30: Mórahalom VSE 🆚 Csólyospálos
  • Július 27., 18:00: Mórahalom VSE 🆚 Csongrád TSE
  • Augusztus 3., 10:00: Mórahalom VSE 🆚 Soltvadkerti TE
  • Augusztus 10., 18:00: Csongrád TSE 🆚 Mórahalom VSE

Elemzés és Várakozások

Az edzői stáb és a vezetőség reményei szerint az új igazolások és a fiatal tehetségek kombinációja sikeresen pótolja a távozókat, és versenyképes csapatot alkotnak majd a következő szezonra. A Mórahalom célja, hogy továbbra is stabilan teljesítsen a bajnokságban, és az újonnan érkezők gyorsan beilleszkedjenek a csapat játékába.

Zárszó

Az új szezon mindig új reményeket és kihívásokat hoz. A Mórahalom számára a jelentős keretváltozások izgalmas lehetőségeket nyújtanak, és a szurkolók izgatottan várják, hogy az új játékosok milyen teljesítményt nyújtanak majd a pályán. Az edzői stáb felkészült a kihívásokra, és a csapat keményen fog dolgozni, hogy sikeres szezont produkáljon.

Piti Gergő Elek sportigazgató összegzése: A jelentős keretváltozások ellenére optimistán tekintünk a jövőbe. Az új érkezők tehetsége és a megújult csapatdinamika reményeink szerint eredményes szezont hoz majd. Továbbra is keményen dolgozunk, hogy megfeleljünk a szurkolóink és támogatóink elvárásainak, és büszkén képviseljük Mórahalom városát a pályán.

Hajrá Mórahalom! Hajrá MVSE!